Varaukset

Yöpyminen

Villa Tammekannissa on mahdollista yöpyä ja kokea syvällisemmin Alvar Aallon suunnitteleman rakennuksen uniikki ympäristö. Yöpymismahdollisuus on ensisijaisesti yliopiston henkilökunnalla työasioissa, mutta varsinkin talviaikaan toivotamme mielellämme tervetulleeksi myös muut yliopiston ja arkkitehtuurin ystävät. Yöpymismaksut menevät täysimääräisesti rakennuksen ylläpitoon. Talossa on kaksi kahden hengen huonetta ja kolme yhden hengen huonetta. Yöpymiseen kuuluu aamiainen ja sauna. Kysy yöpymismahdollisuutta!

Retkiryhmät

Villa Tammekannissa käynti onnistuu lyhyessäkin ajassa. Pidempään vierailuun voi sisällyttää vaikkapa tervetulotoivotuksen Tarttoon joko sisällä tai pihalla puutarhassa. Useat tarttolaiset oppaat tuntevat kohteen. Hyvin toimivaksi on koettu lyhyt vierailu, jossa matkanjohtaja tutustuu kohteeseen nettisivuilta ja/tai etukäteen hankitusta materiaalista ja selostaa taustatiedot matkalla bussissa. Tällöin vierailu itse paikan päällä voi tapahtua noin puolessa tunnissa. Maksu ryhmiltä on yleensä 5 €/hlö ryhmän koosta ja vierailun sisällöstä riippuen. Tiedustele tutustumismahdollisuutta: granokeskus@utu.fi.

Kokoukset, sauna ja illanvietto

Villa Tammekannin tilat tarjoavat mieleenpainuvan kokous- ja illanviettoympäristön. Saunaosasto on tilava ja viihtyisä. Yritysten ja muiden yhteisöjen kokouksista, mm. johtoryhmätyöskentelystä, on hyvät kokemukset. Myös majoitus seitsemälle henkilölle onnistuu. Lähellä on lisää majapaikkoja. Granö-keskuksen isäntäpari avustaa tarjoilujen hankkimisessa ja kokousjärjestelyissä. Koko talossa on tehokas wlan ja neuvotteluhuoneessa on televisionäyttö ja muut kokousvälineet.