Varaukset

Yöpyminen

Villa Tammekannissa on mahdollista yöpyä ja kokea näin rauhassa Alvar Aallon suunnitteleman rakennuksen ainutlaatuinen ympäristö. Yöpymismahdollisuus on ensisijaisesti yliopiston henkilökunnalla työasioissa. Mahdollisuuksien mukaan toivotamme tervetulleeksi myös muut yliopiston ja arkkitehtuurin ystävät. Yöpymismaksut menevät täysimääräisesti rakennuksen ylläpitoon.

Talossa on kaksi kahden hengen huonetta ja kolme yhden hengen huonetta. Yöpymiseen kuuluu aamiainen ja sauna. Kysy yöpymismahdollisuutta!

Retkiryhmät

Villa Tammekannissa käynti onnistuu lyhyessäkin ajassa. Pidempään vierailuun voi sisällyttää vaikkapa tervetulotoivotuksen Tarttoon joko sisällä tai pihalla puutarhassa. Useat tarttolaiset oppaat tuntevat kohteen. Toimivaksi on koettu lyhyt vierailu, jossa matkanjohtaja tutustuu kohteeseen nettisivuilta tai etukäteen hankitusta materiaalista ja selostaa taustatiedot matkalla bussissa. Tällöin vierailu itse paikan päällä voi tapahtua noin puolessa tunnissa. Residenssivastaava on paikalla vastaanottamassa vieraat, kertomassa talon historiasta ja nykykäytöstä sekä esittelemässä tiloja.

Retkiryhmät ks. VisitAlvarAalto

Maksu vierailevilta ryhmiltä on 10 €/hlö. Varaukset: TEL: +372 7 441 687e-turist@e-turist.ee

Kokoukset, sauna ja illanvietto

Villa Tammekannin tilat tarjoavat mieleenpainuvan kokous- ja illanviettoympäristön. Saunaosasto on tilava ja viihtyisä. Yritysten ja muiden yhteisöjen kokouksista, mm. johtoryhmätyöskentelystä, on hyviä kokemuksia. Myös majoitus seitsemälle henkilölle onnistuu. Lähellä on lisää majapaikkoja. Granö-keskus avustaa tarjoilujen hankkimisessa ja kokousjärjestelyissä. Koko talossa on tehokas wlan ja neuvotteluhuoneessa on televisionäyttö ja muut kokousvälineet.